Six flags!

Kategori: Allmänt


I söndags kl 7 på morgonen mötte jag upp 4 andra tjejer för att åka norr ut mot ett nöjesfält med massa berg och dalbanor! Vi var fem svenskar / Finlandssvenskar som åkte så vi kunde prata svenska hela dagen. En av tjejerna var faktiskt från Säffle, så resan upp bestod nästan bara om Säffle prat. Lite roligt, bi har aldrig setts hemma, men vi möts här i san Diego ! Kul! När vi kom fram och såg alla stora berg och dalbanor tror jag vi alla blev lite små skakis! Men vi hade verkligen jättekul! Vissa var såklart bättre än andra! Den allra första vi åkte var en besvikelse men det blev bättre och bättre!! :) vi åkte hängandes på mage, stående, upp och ner, på sidan, rakt ner i backen, rakt upp i luften och baklänges med mera! Himla bra dag måste jag säga! 

Turistat

Kategori: Allmänt

Min kusin Lina som har varit i Kanada och studerat, tog efter sina studier en tripp genom USA tillsammans med sin pojkvän Eskil. Och  till min lycka så stannade de en helg i San Diego! Hängde med dem både lördag och söndag! Och det var jättekul, vi hann med massa olika saker, bland annat, brunch, en hike upp i ett berg där vi fick se solnedgången som var fantastisk, stros i downtown, middag i enchinitas med en av USAs bästa pizza. På söndag möttes vi i downtown, och medans Eskil åkte till en skate park passade jag och lina på att vara turister och åkte ut till coronado, där vi kikade på skylinen och tog en promenad över ön. Vi besökte även hotel del coronado som är en av USAs äldsta trä byggnader tror jag, det var jättefint! Sedan mötte vi upp Eskil för middag. Det var en bra helg och jättekul att umgås med dem! Hade gärna sett att se stannat lite längre! :) 






Födelsedagar

Kategori: Allmänt


1 januari var en speciell dag! Då fyllde nämligen min fina syster 20 år! Kändes lite trist att inte kunna vara hemma hos henne då men hon vet att jag var med i tankarna. Blev en liten Skype med henne och familjen. Eftersom syrran är först av sina kompisar med att fylla 20, hade hon ju ingen att gå till systemet med, hon kunde ju inte gå själv,! Så vår fina kusin Sofi hörde jag fick hoppa in som extra storasyster och följa med! :) haha 
Min mamma har ju också fyllt år, närmare bestämt 29 dec. Hade skickat hem en liten present till dem båda två, en Pandora berlock var till deras armband. Hoppas de blev nöjda. Längtar så tills de kommer och hälsar på! Det blir den 7 mars, så min födelsedag får vi ialla fall fira tillsammans! :) 

Last days of December

Kategori: Allmänt

Efter jul så var vi ju tvungna att prova julklappar, här åkte vi till en park och provade de ny baseballracken :) 

En av dagarna på jullovet åkte vi in till stranden i Del Mar där vi mötte upp Ana och fyra av hennes värdbarn. Helt otroligt skönt att vi kan vara på stranden och det är varmt där i slutet på december! :)
Vi hann även med en liten utgång mellan jul och nyår, det var jag, Ana, Emilia, Becks och tan. Vi åkte till PB. Helt okej kväll, :) 
På självaste nyårsafton jobbade jag en sväng och jag tog med mig barnen till animal parken som ligger drygt 10 min hemifrån. Vi gick runt och kikade på djuren och hade en mysig sista dag på året! :) 

På eftermiddag, kvällen åkte jag hem till ana där jag och Emilia och ana gjorde oss iordning och sedan styrde vi vidare till ett hotell i mission bay som vi tillsammans med ett glatt gäng bokat. Det blev förfest som nog var det roligaste på hela kvällen. Sedan hade vi redan köpt biljetter till ett ställe där vi skulle fira in tolvslaget. Det var väl sådär kul. Inte den bästa musiken, men sällskapet var ju som tur var dessbättre!  :) under dagen blev det även en Skype med kompisarna hemma, efter deras tolvslaget, runt 15 min tid. Sen när det blev dags för Floridas tolvslag blev det ett telefonsamtal till kompisarna iJacksonville också! :) allt som allt vart det ett bra nyår! :) 2013 har vart ett fantastiskt år med mycket skratt men även några tårar! Hoppas 2014 blir minst lika bra, och jag har på känn att så är nog fallet! :)