1week

Kategori: Jacksonville FL

Sitter i en gungstol i skuggan, och ett sovande barn i bilen. Skön start på jobb passet! :) idag firar jag en vecka med min fina värdfamilj! Kunde inte ha hamnat i en bättre!:)

dagen har sett ut som så , jobbade en timme imorse som vanligt och sedan tillbaka till sängen och Greys anathomy. Håller på att titta färdigt på säsong 8, då säsong 9 började igår, har bara några avsnitt kvar innan jag också kan börja med s 9. Min värdmamma älskar också g a , så torsdags kvällarna här hemma kommer vi spendera framför tvn. Har även kört helt själv till stranden idag, med hjälp av gps såklart. Spenderade några timmar där innan jag körde hem och käkade en lunch, sen körde jag alldeles själv till pojkarnas skola som är ungefär 20 min från vårt hus. Börjar lära mig alla highways hit och dit nu. Känns skönt att kunna ta bilen själv nu utan att behöva be någon följa med mig, freedom!

Ska plocka fram min skvallertidning och vänta till C vaknar :) slänger in en bild från stranden och en på "min" bil som jag kör här :)

Nyttig

Kategori: Jacksonville FL

Alla förutfattade meningar om att alla amerikanare äter fastfood och är tjocka, stämmer verkligen inte in på min värdfamilj!! :) och tur är väl det. Sitter just nu, efter att ha sagt godnatt till barnen, och dricker på en juice som Jon blandade ihop förut. Den är helt gjord på frukter och grönsaker. Vi hade i bland annat äpple, morötter, citron, rödbetor, något grönt och lite annat! Kanongott! Och nyttigare går det inte att få.

Vi äter mycket olika grönsaker och nästan allt de köper är ekologiskt! :) har även börjat springa en runda som är ungefär 4 km. Ska försöka göra det varannan dag :) så min rädsla om att bli tjockare här borta hoppas jag inte blir av!! :)

Good day

Kategori:

Godkväll ! Trivs fortfarande som fisken i vattnet här borta:) ligger nu i min stora säng efter en middag med Josephine, en aupair från Danmark. Kanon trevlig tjej :)

Dagen har spenderats som så att jag jobbade imorse mellan 7 och 7.40. Sen gick jag tillbaka till sängen igen, efter en stund tyckte Jon att jag behövde komma ifrån huset, så åkte in till ett stort shoppingcenter här i jacksonville, som hade alla möjliga affärer :) fick shoppa på både Victoria's secret och forever 21 :) nöjd tjej ! Väl hemma igen skypade jag med min fina vän Monica och pratade även en sväng med mamma och pappa. Sen jobbade jag mellan 14.30 till 18. Hade bara hand om C, den minsta killen idag, mysigt!:) och kvällen har jag alltså spenderat med en annan au pair, käkade god mat och pratade. Åt även min första frozen yoghurt idag vilken var toppen!! :) haft en bra dag helt enkelt. Imorn om vädret tillåter ska jag spendera min lediga tid vid poolen!! :)

Bildbomb

Kategori: Allmänt

Blandade mobil bilder från veckan som gått. Från flygplatsen, skolan, NYC, och jacksonville :)

I'm in love

Kategori: Allmänt

Är kär i NYC!!

Surprise

Kategori: Allmänt

Titta vad jag fick av min fina värdfamilj, en korg med bland annat en munktröja med skolans namn på, vattenflaska, keps, lite godis och sist men absolut inte minst den guidade turen inne i New York betald och en tur upp i Top of the rock :) längtar till på torsdag då vi åker in till NYC ! :) och på fredag flyger jag till min värdfamilj !!! Can't wait!

New York

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!

Vill bara säga att jag är framme i New York!! :) helt sjukt!! Ligger i en hård säng på au pair skolan, så har inte sett så mycket av staden då vi landade igår kväll och åkte en busstur direkt till skolan, som jag somnade på. Kan berätta mer om gårdagen i ett annat inlägg! , nu är klockan snart 7 på morgonen här så jag ska hoppa upp och göra mig i ordning och möta tre svenska tjejer som jag reste med igår. Kanon trevliga!:) delar för övrigt mitt rum med två tjejer, en från Grekland och en från Frankrike :)

Ha det bäst alla där hemma :) puss