Onsdag

Kategori: Allmänt

Efter jag kört barnen till skolan imorse åkte jag hem och bytte bil till min lilla Honda och körde iväg utan gps(!) för att möta upp två svenska aupairer för brunch. Jag hittade dit utan nästan minsta problem. Vem behöver gps tanten som berättar vart man ska när man kan titta på kartan ;) käkade blåbärs pannkakor och pratade. Trevligt.:) 


Under eftermiddagen/kvällen har vi halloween pysslat och pyntat lite. Självklart skulle kostymerna testas!!:) vi avslutade med god middag min värdmamma gjort :) 

Pumpkin carving

Kategori: Jacksonville FL

Kvällens aktivitet för barmen blev att göra pumpor! Dom blev jätte söta tycker jag :) på torsdag är det ju som sagt halloween och då ska vi hem till min värdpappas föräldrar då de bor i ett mer bostadsområde än vad vi gör. Ska bli roligt. :) 

Nu ska jag kika på ensam mamma söker, gonatt USA och god morgon Sverige :) 



Helgen

Kategori: Allmänt

Har vart en bra helg med blandat innehåll :) 

På fredag bestämde jag och Ana oss för att åka in till PB, pasific beach, där det finns massa barer. Vi hade en trevlig kväll och träffade några intressanta personer. Det var många som var utklädda eftersom det är helgen innan halloween, killen på bilden var utklädd till en dusch, uppfinningsrikt tyckte vi! 




Lördag dag spenderade jag och Heidi på ett shoppingcenter och på kvällen var jag med bjuden på heidis födelsedags middag med hennes familj. Vi gick till P.F. changs. Så himla god mat där. (Pappa kommer du ihåg kinamaten vi käkade i jacksonville? Samma restaurang) efteråt visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på då Heidi inte är 21. Men tillslut kom vi fram till att bowling fick det bli, och det var riktigt kul :) 

Idag har jag inte gjort mycket, blev ett långt Skype samtal med min fina Mpnica. Närmare bestämt 2h och 30 min. Väldigt trevligt, efter det åkte jag till escondido till mallet där och mötte Ana. Vi köpte saker inför halloween på torsdag och käkade sedan middag. Himla bra avslut på helgen. :) 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från shoppingcentret i escondido, ungefär 20 min hemifrån. Mötte upp Ana, en tysk tjej. Hon bor ungefär 40 min ifrån mig så vi har kommit på att detta köpcentret är i mitten för båda, så kommer nog träffas där en del :) vi kikade i några affärer och käkade sedan middag på Red Robbin, jättegoda hamburgare serverar de där ! Vi satt där tills de stängde och pratade. Många roliga och spännande planer har vi framför oss. Himla roligt att vi kom hit nästan samtidigt så vinkande upptäcka california och inte minst san diego tillsammans :) 
Fick med mig en sport bh från Victorias secret, som ska provas imorn :)

Jag och A, mitt värdbarn gjorde manikyr på varandra igår, gissa vem som valde färg på mina naglar ;) 

Finns så mycket jag vill göra innan jag åker hem till sverige igen. Får se vad som hinns med!! 

Update

Kategori: Allmänt

I morgon har jag vart här i Kalifornien i 3 veckor. Tiden har gått väldigt fort, och har hunnit med en hel del. Jag trivs bra här med min nya familj och även fast jag saknar allt och alla i jax så tror jag att jag kommer att trivas väldigt bra här :) 

Här var jag och Mikaela, au pairen som varit i denna familjen tidigare, på coronado Island och tittade på San diegos skyline och var även på beachen.

Jag och en finsk tjej Heidi tog en tur upp för ett berg som heter mount Woodson som ligger här i ramona, helt fantastisk utsikt!! 

Tycker detta stämmer så bra in! 

Denna helgen träffade vi en ny tjej som kom hit 3 dagar efter mig, ana från Tyskland som jag tror jag kommer hänga en del med. På lördagen åkte vi till mission beach det var väldigt fint men väldigt kallt när solen gick i moln. Vi avslutade dagen med en cheesecake på cheesecake factory :) 

Söndag åkte vi ut till coronado igen för att se på skylinen , var en väldigt fin dag :) 

Utsikt från framsidan av vårt hus, så vackert! 

Sådär mamma och pappa nu har ni fått en uppdatering ;) 

Ramona california

Kategori: Jacksonville FL

Är nu i ramona Kalifornien. Allt är bra, men nytt. Har inget internet i huset för tillfället men förhoppningsvis ikväll. Lägger upp några bilder en på en present från Johanna, tysk choklad och hjälp pinnar till sushi. En jättefin tavla av Raquel som tyvärr glaset sprack på.. Och min hejdåpresent från familjen. En pärla till pandora armbandet, min Sverige skylt till bilen och ett jätte fint brev.. Sen min välkomst present från nya familjen, "min" bil och utsikten från framsidan av nya huset.