Bilduppdatering!

Kategori: Jacksonville FL

Drygt två veckor sen jag skrev, men barnen har vart hemma på sommarlov så jag har jobbat hela dagarna, får skylla på det!!

Första veckan hade barnen en sång show på camp på skolan som vi kikade på. Under den helgen spenderade jag hemma hos Raquel då hon var ensam hemma. Vi käkade pizza och hängde vid hennes pool. Blev även lite utgång under helgen då det var paulinas sista helg här.

Under den veckan så var Jack hemma med mig och Carter var på camp. Vi hände på stranden, poolen och bowlade bland annat. Tills på Tordagen, då vi var hemma hos Raquel och lekte med henne och hennes värdbarn när Jack ramlade och slog hakan i pool kanten. Han fick ett djupt hack och var tvungen att åka till akuten och limma ihop det! Fy det var inte roligt alls.. Jag vet att det var en olycka och att det händer men känns ända hemskt att det hände med mig! Men men han är bra nu och var så duktig.

Helgen spenderades på stranden med sol bad och volleyboll, kvällen umgicks vi några tjejer hos en som har sin uteplats mot downtown, så fint. På söndagen stack jag och Raquel till st Agustine på en utomhusbar och hade riktigt trevligt i solen :)

Denna veckan är barnen hemma båda två och eftersom Jack har sitt sår som inte får bli blött så har vi istället gör poolen och stranden försökt hitta på annat. Som minigolf, bakat chokladbollar och vart hemma o busat.. Igår åkte vi till en plask park och idag ska vi äntligen till stranden!! :)) kan inte säga vad mycket jag längtar till nästa vecka när de börjar skolan igen och vi får lite rutin på saker och ting!! :))