Sista besöket

Kategori: Jacksonville FL

Nu har helt plötsligt 2 veckor gått och Malin och Simon åker hem imorn! Tråkigt.. Men vi har haft två roliga veckor, vart skönt att ha dem här :) vi har hängt på stranden här i jax. Blev en utgång fredagen efter de kom och sedan på lördag hyrde vi en bil och körde till Captiva Island som ligger på västkusten av Florida. Min värdfamilj hade hyrt ett hus där så jag skulle jobba och Malin och Simon följde med som sällskap när jag var ledig:)

Väl där var första dagen kanon, turkost vatten och strålande sol, resten av veckan regnade det konstant.. Det var en tropisk storm som drog över hela Florida! Himla tråkigt, både för oss och familjen, men vi gjorde saker ändå:) vi bestämde oss för att åka hem en dag tidigare så vi styrde bilen hemåt redan på fredag, familjen stannade till lördag. Påvägen hem stannade vi på en stor outlet i Orlando med bland annat butiker som Victorias Secret outlet, conversebutiken och massa massa mera!! :) kul!

Lördagen spenderade vi på stranden här i jax då det äntligen vart fint väder igen:) mötte upp några av mina au pair kompisar och käkade lunch på Joes och på kvällen kom Sara och vi käkade pizza och började dricka öl i hennes bil i väntan på Raquel som skulle ta oss till barerna! Efter barerna träffade vi på några killar som bjöd med oss på efterfest. Kul!:) resten av veckan har vi spenderat på stranden tills jag börjat jobba.

Idag fyllde mitt yngsta värd barn Carter 4 år! Stora grabben nu! :) han fick Pippi på de sju haven av mig, med de svenska skådespelarna men med engelskt tal :) ska bli spännande att se faktiskt! :)

Imorn ska jag som sagt säga hejdå till mitt sista besök! Vem vet om och när jag får besök igen!! :/ imorn ska jag även hinna skypa med min fina syster som ska på bal!! Det känns i hjärtat att inte kunna vara hemma med henne under denna speciella veckan som faktiskt student veckan är.. <3