Sista helgen i jax

Kategori: Jacksonville FL

Om vecka lämnar jag Jacksonville, men eftersom nu till helgen kommer jag vara på en kryssning i Bahamas, så var den gångna helgen min sista här i Jax. Lite ledsamt!

Vi hade en rolig helg med utgång fredag och lördag. Fredag kväll bjöd raquels värdmamma oss på middag och sedan utgång till en bar i town centret. Lördagen spenderade jag och Raquel vid hennes pool med hennes värdfamilj. Och sedan hade vi picknick, jag ville ha sushi och hon quesadilla. Så vi köpte båda och åt vid poolen :) kvällen bjöd på hemma fest hos några killkompisar och sedan beach barerna.

Söndagen var väldigt slapp och vi sov länge och sedan shopping! Avslutade med en film :)

American football

Kategori: Jacksonville FL

För några helger sen var vi på amerikansk fotboll för första gången! Var väldigt varmt och vi förstod inte reglerna, men kul hade vi! Baren vart välbesökt! Jacksonville Jaguars förlorade rätt stort, men som sagt vi hade kul!! :)

1 år

Kategori: Jacksonville FL

Idag var det exakt ett år sen jag satte min fot på amerikansk mark, i New York för att spendera 5 dagar på training school och sedan åka till min värdfamilj. Som visade sig vara den bästa familj jag kunnat hamna i. Har träffat så mycket bra och intressanta personer under detta år som, många utav dem, jag kommer att ha med mig resten av livet! Jag har fått chansen att rest i Florida, men också uppåt längst östkusten, både med min värdfamilj, mina nyfunna vänner men också min riktiga familj och vänner hemifrån! Jag är väldigt tacksam för detta året och jag ångrar inte en sekund av det.

Det är helt sjukt vad fort året har gått och att jag under de kommande 2 veckorna måste säga hejdå till allt och alla här i Jacksonville. Hejdå till mina två underbara värdbarn Jack och Carter, som från och till kan vara små monster men oftast världens mysigaste! Hejdå till mina fantastiska värdföräldrar Courtney och Jon som har fått mig att känna mig som en av deras familj. Hejdå till mina fina vänner här, båda amerikaner och alla au Pair vänner från hela världen. Hejdå till Sadie, mitt rum, min bil, boxningen, stranden, poolen, shopping centret, barnens skola, beach barerna ja allt som har varit "hemma" i ett helt år. Det känns i hjärtat.

Som de flesta redan vet så kommer jag inte att stanna här med min nuvarande värdfamilj, utan måste förlänga med en ny. Min nya värdfamilj bor i Ramona, CA. Det är en liten stad ungefär 45 min från San Diego. Familjen består av mamma, pappa och 3(!) barn. En pojke på 6,5 år och tvillingar, pojke och flicka på 5 år. Familjen verkar jättebra och det ska bli spännande att se California. Men för tillfället känns det så långt bort, som att det inte är på riktigt, men det är det, om 2 veckor, den 1 okt sitter jag på ett plan till San Diego.

Men innan dess ska jag njuta så mycket jag bara kan av mina sista veckor här. Har mycket kul att se fram emot.

Saknar alla er hemma, ses om 9 mån, om inte tidigare! <3

Universal studios

Kategori: Jacksonville FL

Det har hänt en hel del sen sist, men ska ta det i ett eget inlägg när jag får tid.

Lördagen spenderade vi på universal studio i Orlando! Hade en kanon dag med berg och banor , simulatorer och det var korta köer till nästan allt!! :)