Wonderful!

Kategori: Jacksonville FL

Hat haft en av de bästa helgerna på länge!! I fredags kom min efterlängtade kusin Sofi hit och det var så skönt att se henne på flygplatsen! :) vi åkte hem och hon fick gå och lägga sig.

Lördag gick vi upp rätt tidigt för att åka till st augustine, där strosade vi runt i stan och njöt av strålande solsken. Åt en av de godaste cheeseburgarna och pommes frites någonsin och sedan öre vi vidare till outletsen för att shoppa lite. Bland annat converse och Lewis :)

Sedan när det närmade sig kvällen fick vi båda lite panik över vad vi skulle ha på oss på kvällen då det vankades födelsedags kalas för mig, Paulina och Linda! :) kvällen vart riktigt rolig och det bjöds på jelly shots, dans och skratt :)

Söndagen, min 23 års dag, började rätt segt, men blev bara bättre och bättre! :) vi fick en riktig amerikansk frukost som Courtney fixat, beagle med bacon ketchup stekt ägg med mera. Sedan fick jag present av Sofi med familj, Jättefint ringar, sen hade även min familj skockat med en fin present, en värmeskydds väska till plattången, som min syster har i sitt företag!:) även lösgodis och choklad! Jag hade också tidigare i veckan fått födelsedags kort på posten av Malin och Simon och av min moster med familj:) efter frukost åkte jag och Sofi till stranden då vädret var kanon , mötte sedan upp några av de andra tjejerna för att gå till en bar. Jag och S drog dock hem tidigt då min värd familj hade gjort barbecue till oss. Jättegott och sedan fick vi även tårta! Fick också en så fin present av familjen. Ett pandora armband med två berlocker, en sol, för att vi bor i the sunshine state, och en frihetsgudinna där det stod new york på. Så himla fin present, och man kan bara fortsätta fylla på med berlocker som betyder något:) hann också med att prata med fina familjen hemma, om än en kort sväng! Men det var skönt att få prata med dem.

Sofi har redan somnat och jag ska göra detsamma, har som ni förstått haft en braaaa födelsedags helg!! :D

Besök!

Kategori: Jacksonville FL

Jobbar fortfarande, C och J är ute och äter med några vänner och barnen sover så anstränger mig inte allt för mycket!

Idag har jag hunnit med en hel del, började med boxning i morse, efter det ett samtal med pappa<3, sedan mötte jag upp Melani, Andrea och Fernanda för fila/lunch. Eftermiddagen har jag och barnen mest spenderat i bilen faktiskt då vi fick köra runt på Courtney, till salongen och sedan käkade vi på panera och killarna skötte sig bra faktiskt, kan nog ha att göra med att jag lovade kaka efter maten;) sedan åkte vi hem och jag är riktigt stolt över mig själv båda sov innan åtta!

Imorn är dagen kommen då min älskade kusin Sofi kommer hit och ska hälsa på oss i 2 veckor! Hon landar dock inte fören på kvällen runt 21 , amerikansk tid, så jag antar att dagen kommer gå riktigt segt! Men är så lycklig att hon kommer och även min värdfamilj är glada! :) igår skypade jag med Sofi och fick även då prata med Gunvor, min faster, det var riktigt kul:)

Nu ska jag försöka sova så det blir fredag kväll snart!!! :)

Helgen

Kategori: Jacksonville FL

Haft en bra helg. Fredag blev det utgång, först hos Josephines pojkvän Jarrord och sedan stranbarerna. Kvällen var bra tills vi skulle hem, då hade Jarrords bil blivit bort bogserad och vi fick stå ute och frös halvt ihjäl, o väntan på skjuts.

Lördagen spenderade jag i en annan del av Jacksonville, nämligen Flemming Island, där Sara, den andra svenska au pairen, bor. Hon hade ett stort och Jättefint hus, var nästan som att man gick in i en inrednings tidning.! Vi lagade "svensk" mat, spagetti och köttfärssås och tog en lång och kall promenad med hennes hund och på kvällen gick vi och såg Safe Haven på bio, riktigt bra film, rekommenderas verkligen!

Har vart skönt att prata svenska både fredag och lördag faktiskt!

Idag har det dock varit en ledsam dag. Min mamma ringde imorse och berättade att vår fina hund Milla hade blivit sämre och att hon måste få somna in. Känns väldigt tungt att veta att när jag kommer hem igen så kommer det ingen liten skrutt och möter mig i dörren. Ingen mer vovve som skäller så fort det plingar på dörren eller som sitter nedanför stolen när man äter och vill smaka. Milla har jag nästan saknat mest för henne har jag inte kunnat prata med.. Det gör ont att tänka att hon inte finns mer.. Jag fick vara med min fina familj på Skype när de var på sjukhuset och sa Hejdå en sista gång och det kändes bra. Overkligt. <3

Mar. 06, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Älskade Milla, sov gott <3