Feb. 28, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Här har det vart tomt ett tag. Var ju som sagt på long Island och tog en kurs under helgen,. Kursen var helt okej, helt klart bättre än den förra jag var på. Det enda tråkiga var att den var då långt hemifrån. Men men, nu är den gjord och alla mina 6 credits är tagna så behöver inte tänka mer på det :) skönt. Lägger in lite mobilbilder från helgen.

Veckan har flutit på som vanligt, har haft två riktigt trötta barn så vi har haft några sammanbrott, och idag fick jag hämta hem dem tidigare från skolan.

Annars har det inte hänt mycket, var ute igår och käkade middag med Josephine , Melani och Sara. Det var riktigt härligt att prata svenska Face to Face med Sara! Men rätt krångligt att byta emellan. Hehe. Om 8 dagar för övrigt är min älskade kusin Sofi påväg hit och jag kan inte beskriva vad glad jag är över det!! :D

Feb. 22, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Idag var jag ju som sagt iväg och klippte mig. Det blev kort! Eller kort och kort det blev iaf kortare än vad jag hade innan! Jag färgade även håret, och jag visade en bild hur jag ville ha, hon sa att hon förstod precis, det blev inte alls som jag hade tänkt mig men det blev en väldigt fin färg, och jag är nöjd men det blev inte så som jag visade för henne;)

Haft en bra eftermiddag med barnen, vi har bland annat vart ute o lekt, spelat spel och målat med målarfärg :)

Imorn åker jag till Long Island New York för att ta en helg kurs där, om hör och häpna, historia om amerikansk sport. Har lite blandade känslor över detta då det ska bli runt 30 grader här i Jax och de andra tjejerna ska iväg och campa. I New York ska det bli 1 till 5 plusgrader.. Jag har ingen riktig vinterjacka, vinterskor, mössa eller vantar. Så har packat ner mina varmaste tröjor, vindjackan och mina kängor och hoppas jag överlever helgen!

Feb. 21, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Har varit en riktig sjukstuga här hemma de senaste dagarna. Hela familjen har vart förkylda och hängiga. Inget roligt alls men tror vi är på bättringsvägen allihop. Vi har kurerat oss med god soppa, egenpressade juicer, sova och lite solsken på det!

Imorn ska jag klippa mig för första gången sen jag kom hit och jag är lite nervös faktiskt, kan inte bestämma om jag ska klippa mycket eller lite, färga ljusare eller mörkare! Men imorn kl 10 am måste jag ha bestämt mig så det återstår att se.

Idag efter barnens skola åkte vi till en lekpark för att barnen skulle få springa av sig lite. Där hände något som jag fortfarande är lite i chock efter! En kvinna kommer fram och sätter sig på samma bänk som mig och börjar fråga massa frågor och efter en stund frågar hon om jag har pojkvän, och jag svarar nej och då pekar hon på sin pojkvän som leker med deras barn lite längre bort och säger att de båda tycker jag är vacker och se gillar tjejer båda två. Jag tackar i chock nej och går därifrån! Haha jag vart så snopen att jag var tvungen att ringa Susanna och Johan och dela med mig av händelsen! Vem går till en lekpark och försöker ragga upp någon på det viset! Vi fick oss ett gott skratt iaf och mina värdföräldrar skrattade åt det de också! ;) ja man slutar aldrig förvånas!

Helgen

Kategori: Jacksonville FL

Då var denna helgen över, kom just hem efter att ha haft au pair möte på en thai restaurang, blev kvar där och pratade med de andra tjejerna. Annars har dagen inte innehållit något speciellt, jobbade en stund men C sov mestadels av tiden så jag hängde på mitt rum.

Gårdagen däremot var desto mer händelserik! Dagen spenderades med Josephine och Becci i town centret med lunch på cheesecake factory och sedan shopping. På kvällen vad vi bjudna på barbecue hos några vänner till Cindy, en annan au pair. Och det var riktigt roligt! Träffade mycket nytt och intressanta personer. Alltid lika kul att träffa amerikaner som man kan umgås med. De hade en eld på gården som vi stod runt och värmde oss och när det blev för kallt gick vi in igen, mysigt. Vi gick även till en bar vilket inte var någon höjdare! Så vi gick tillbaka till huset.

Det har helt enkelt vart en bra och rolig helg :)

Valentines day

Kategori: Jacksonville FL

Idag var det ju som alla vet, alla hjärtans dag. Vart en riktigt mysig dag. Skypat med en saknad Monika sen mamma pappa och Therese. Sedan åkte jag och shoppade schampo och balsam, nagellack och lite annat plock. Sedan hämtade jag killarna och vi åkte och köpte blommor för att överaska Courtney med, och vi bakade även en kladdkaka med ett hjärta på. Medans killarna var ute och lekte fixade jag ihop en hjärtformad pizza till oss och när Courtney kom hade vi en mysig middag med tända ljus! Utav familjen fick jag en påse med Massa god choklad som är härifrån jacksonville. Jag gav barnen en varain hot wheels och såp bubblor, och en Påse med daim till föräldrarna :)

Eftersom J har vart borta denna veckan har jag hjälpt till med läggning och det är himla trevligt tycker jag :) sedan var det bara att vänta till klockan slog halv tio då åkte jag till town centret för att möta några av de andra tjejerna för lite valentines träff :) mycket trevligt!! Nu är det dags att sova, boxning imorn :)

Feb. 14, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Imorn är det alla hjärtans dag. Tyckte att det var lite överdrivet hemma men det är inget mot vad det är här! Affärerna är fulla med rosa hjärtan ballonger och godis, kort i överflöd och jag vet inte allt vad det är.

Imorn på barnens skola så ska dom byta valentines card med alla i klassen så jag och Carter har fixat med hans kort idag, spindelmannen ville han såklart ha och istället för godis så får barnen ett litet block och en penna. Så imorn kanske jag visar vilka kort som de fått av sina kompisar, de får tydligen en låda med alla korten och godis/sakerna de får. Lite mysigt ändå tycker jag!:) har inga planer inför imorn, blir nog att spendera den med familjen :) visar er imorn vad jag köpt till dem :)

Feb. 12, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Längesen jag skrev här, har inre hänt något speciellt faktiskt, jobbade som vanligt förra veckan och helgen spenderades först fredagen med middag med Josephine och två av hennes kompisar och lördag kväll blev det utgång på strand barerna. Söndag tillbringades med att städa och tvätta..

Idag har jag varit i Jacks klass igen och idag gjorde vi rektangel robotar, var även där i fredags och då blåste vi såpbubblor. Riktig roligt och vara där och få träffa flera barn och även lärarna. Dom är nyfikna på hur det går till i Sverige och det är en viss skillnad faktiskt. Men mycket lika också såklart. Jacks lärare mrs Briggs och mrs Nix är jättesnälla båda två och man känner sig alltid välkommen när man kommer dit. Efter jag har vart där saknar jag alltid lite extra förskolorna där hemma och speciellt min praktik plats med alla Goa barn och fröknar :)

Har börjat att scrap booka lite smått och det är super kul, min kära vän Malin är det som inspirerat mig. Så förhoppningsvis får jag en fin bok med alla minnen härifrån :) nu ska jag kika på How I met your mother!

Feb. 05, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Igår fick jag åka och hämta barnen tidigare från skolan då minstingen hade spytt, så tog med mig Jack också. När jag kom till skolan var C pigg och det var inget fel med honom. Men när vi kom hem fick han ta en nap och sov i typ 2h. Jag och Jack myste med lite spel och tv tills C vaknade. Käkade hemmagjord pizza till kvällsmat och den kom föräldrarna hem och jag slutade :)

Igår fick jag även mitt paket hemifrån, inte det som var sen i julas utan ett nytt som familjen hemma skickat :) julpaketet är nog borta för alltid.. Tråkigt men inget att göra åt. Idag har vi vart ute då det vart härligt väder och nu ska vi strax käka kyckling :)

Text

Kategori: Jacksonville FL

Texten försvann visst från inlägget under! Så blev bara bilder! Gör ett nytt försök.

Gårdagen spenderades i town centret med Becci, Lina och Fernanda. Underbart väder så vi satt på uteservering och hade det gött :) på kvällen blev det utgång och vi började med förfest hos Josephines kompis med kortspel som tangera bland annat. Sedan drog vi vidare till strand barerna där vi dansade tills dom stängde och sedan avslutade vi med mat på Five guys :) bra kväll !

Idag har jag jobbat sen 12 till nu ikväll så har tyvärr inte kunnat titta på super bowl, hade vart kul att titta på tillsammans med de andra tjejerna, men jag och barna har haft en bra eftermiddag ändå. :) imorn är det en ny vecka , har inga planer så får se vad som händer :)

Feb. 04, 2013

Kategori: Jacksonville FL

Sista januari

Kategori: Jacksonville FL

Idag startade dagen med ett boxningspass och efter åkte jag in till Town centret där jag mötte upp en by aupair Sara som till min stora glädje också är från Sverige!! Det var skönt att kunna gå runt och prata på svenska, var ett tag sen jag gjorde det!! Började faktiskt med att prata engelska först! ;) vi hade en trevlig shoppingtur tills hon var tvungen att åka hem, då hon bor ungefär 45 min bort, vilket är lite tråkigt men vi ska nog lösa det !:)

Sen jobbade jag och när min värdmamma slutade hade vi lite tjejsnack! Vet inte hur jag ska klippa mig men har nog kommit fram till hur jag ska göra så nu är det bara att ta tummen ur och boka en tid hos en frisör! Svårt detta!

Kvällen avslutades med middag på en mexikansk restaurang med några tjejerna. Mycket trevligt och god mat :)